Voordat u uw dier naar de trimsalon brengt..


HUISREGELS
1. Vergeet niet bij uw eerste bezoek het dierenpaspoort mee te nemen  
2. Vanaf 12 tot 16 weken kunt u al met uw pupje langs komen voor een kennismaking met een puppy groom.
Zo kan uw pup alvast wennen aan het trimmen en de bijbehorende geluiden.
3. Laat uw hond van te voren goed uit! 
      Een trimbehandeling kan een paar uur in beslag nemen. Heel vervelend voor uw hond als hij zolang zijn behoefte moet ophouden. Is ook niet prettig voor mij als de behoefte op tafel gedeponeerd wordt.
4. Voor de hond is het vaak beter om niet bij de behandeling aanwezig te zijn.
Wilt u dat toch, dan kan de trimbeurt hierdoor meer tijd in beslag kan nemen. De hond wordt door uw aanwezigheid afgeleid en zoekt bij angst of onzekerheid uw steun. Probeer dit te negeren, zodat u niet uw hond zijn gevoelens en het gedrag van uw hond versterkt.
5. Breng uw hond zo droog mogelijk, een natte vacht is onhandelbaar. Vooraf wassen is niet nodig 
6. Vlooivrij. Dit voorkomt besmetting van de salon en andere honden. Heeft uw hond toch vlooien, dan worden anti-vlooienmiddelen in rekening gebracht. 
7. Zorg dat u op de afgesproken tijd komt of annuleer ruim van te voren. In verband met de planning minimaal 48 uur, zodat er geen kosten in rekening hoeven worden gebracht.
8. Heeft uw huisdier een besmettelijke aandoening (kennelhoest, ringworm, vachtmijt...) dan wil ik dat graag van te voren weten.
9. Heeft uw huisdier medische afwijkingen of medische klachten, vermeld dit bij het maken van een afspraak. Misschien zijn er bepaalde beperkingen, bijvoorbeeld uw hond is op leeftijd. Laat mij dit weten, zodat ik hier rekening mee kan houden en een extra pauze kan inlassen. 
10. Is uw hond loops, probeer de trimbeurt dan ervoor of erna te plannen. Dit voorkomt conflicten met andere honden (reuen), zij ruiken dit en kunnen erg onrustig worden. Daarnaast is het ook zo dat niet alle vachten te behandelen zijn tijdens de loopsheid.
11.Wanneer uw hond agressie toont, vooraf melden

Passie voor Dieren. Waar het welzijn van uw dier voorop staat!
Burdineweg 7, 9078PW Oudebildtzijl, Friesland, 06-105 65 852