Zoeken
MIJN MISSIE
VERGROOT UW INZICHT EN VERBETER HET DIERENWELZIJN

Een goede omgang met onze huisdieren lijkt vanzelfsprekend maar de werkelijkheid is vaak anders. Miscommunicatie, stress, verkeerde voeding, te kleine huisvesting, gebrek aan sociaal contact, geen uitdaging en nog veel meer. Verschillende factoren spelen een belangrijke rol en kunnen de gezonde balans in het lichaam verstoren. Dit veroorzaakt afwijkend gedrag, vroegtijdige sterfte en ziektes.
Belangrijk genoeg om hierin een goede balans zien te vinden.

 

LEER UW DIER ZO TE MOTIVEREN DAT HET MET PLEZIER IETS VOOR U DOET!

Trainen volgens de dominantietheorieën is achterhaald. Commando's zijn ontstaan uit de behoefte om controle te hebben in allerlei situaties. Gehoorzaamheid is volgens velen de voorwaarde voor een relatie, soms vanwege veiligheid maar vaak gebaseerd op angst of onwetendheid. Inzichten in de relatie tussen mens en dier zijn veranderd. Er wordt steeds meer kennis opgedaan over het gedrag, de omgang en de gevoelens van dieren. Passie voor Dieren verwerkt deze kennis continue in haar programma. Zonder beloningssysteem leert u gebruik te maken van de motivatie van uw dier. De achterliggende gedachte is dat de band die tussen u en uw dier ontstaat, primair gericht is op begrip, vertrouwen en samen plezier maken. Dieren willen namelijk heel graag met ons samenwerken! Lichaamstaal door het gebruik van expressie en gebaren staat hierbij centraal.

Een goede relatie is gebaseerd op harmonie, door samenwerking, begrip en respect en niet op controle of straf. Dit maakt het leuker maar niet altijd gemakkelijker, omdat u vaak uw eigen gedrag moet aanpassen.

PETRA, COACH VOOR MENS EN DIER

Passie voor Dieren. Waar het welzijn van uw dier voorop staat!
Burdineweg 7, 9078PW Oudebildtzijl, Friesland, 06-105 65 852