Zoeken
MIJN MISSIE
Het coachen van mens en dier voor herstel van het natuurlijk evenwicht

Een goede omgang met onze huisdieren lijkt vanzelfsprekend maar de werkelijkheid is vaak anders. Miscommunicatie, stress, verkeerde voeding, te kleine huisvesting, gebrek aan sociaal contact, geen uitdaging en nog veel meer. Verschillende factoren spelen een belangrijke rol en kunnen de gezonde balans in het lichaam verstoren. Dit veroorzaakt afwijkend gedrag, vroegtijdige sterfte en ziektes. Belangrijk genoeg om hierin een goede balans zien te vinden.

W
ilt u meer inzicht in de gezondheid van uw dier, hoe u fysieke klachten, ziektes en gedragsproblemen kunt verhelpen of voorkomen? Een fantastisch dier dat gewoon lekker in zijn vel zit en waarmee u een sterke band ontwikkelt? Lees dan verder en zie wat ik voor u en uw dier kan betekenen. Ik coach u beiden, waarbij het welzijn van uw dier voorop staat!

 
Leer uw dier zo te motiveren dat het met plezier iets voor u doet

Een goede relatie is gebaseerd op harmonie, door samenwerking, begrip en respect en niet op controle of straf. Dit maakt het leuker maar niet altijd gemakkelijker, omdat u vaak uw eigen gedrag moet aanpassen.

  
Passie voor Dieren
Balance & Care for Animals

Waar het welzijn van uw dier voorop staat!
Burdineweg 7, 9078PW Oudebildtzijl, Friesland, 06-105 65 852