Zoeken
Balance & Care for Dogs
Volgens de nieuwste inzichten


Voedingsadvies / consult
Waarom de darmflora van je hond in balans moet zijn


Heeft je hond last van één van bovenstaande klachten? Voeding is de basis voor een goede gezondheid. Verkeerde voeding kan leiden tot gezondheids- en gedragsproblemen. Darm- en huidklachten, artrose, epilepsie, dementie....., maar wat is nu gezonde voeding? Samen kijken we wat het beste is voor je hond, je krijgt uitleg en advies over de juiste voeding. Je hond is fitter, denkt beter na en voelt zich zelfs gelukkiger.

Behalve voeding zijn er meer factoren die een belangrijke rol spelen. Ze hebben invloed op de gezondheid, het gedrag en de emoties en kunnen de gezonde balans in het lichaam verstoren. Als therapeut kijk ik naar de totale gezondheid van het dier. De voeding, verzorging, leefomgeving maar ook de interactie komt aan bod. Ik geef hierin advies en indien nodig maak ik gebruik van speciale behandeltechnieken en natuurlijke middelen. Dit zou kunnen zijn aromatherapie, BCA therapie, bach-bloesems, homeopathie, kruiden en voedingssuplementen. Het gaat om de juiste balans vinden en het genezen ervan. Ook wij hebben inmiddels een hele zoektocht met onze Hovi achter de rug. Je
ziet direct resultaat! 

Puppyconsult

Zorg ervoor dat je puppy een lang en gezond leven heeft. Welke voeding is geschikt voor mijn pup, welke vachtverzorging is nodig en wel of niet naar de hondenschool. Tijdens het puppyconsult komen de verzorging en de opvoeding ruimschoots aan bod. Tijdens het puppyconsult:

- zoeken we de voeding die het beste bij je puppy past
- welke (kauw)snacks je beter wel of niet kunt geven
- leer je waarom een tuigje beter is dan een halsband
- welke speeltjes wel of niet geschikt zijn voor jouw pup
- worden de ontvlooiing, ontworming, vaccinatie & voortbeplanting besproken
- gratis nazorg over een aantal weken

Na een aantal weken hebben we telefonisch contact om te kijken hoe het nu met je puppy gaat. Jij wilt toch ook een goede start voor je pup? Bel of mail mij voor een afspraak!

Seniorenconsult
 
Je hond wordt een dagje ouder. Er verschijnen steeds meer grijze haren rond de snoet en is minder actief.  Het lopen gaat trager, gewicht neemt toe, minder weerstand en energie. Weet je dat je met voeding en supplementen nog veel kunt verbeteren? Wanneer je ouder wordt, worden bepaalde voedingsstoffen niet meer goed door het lichaam opgenomen en  de bloedsomloop wordt trager. BCA therapie helpt om de blokkades op te heffen en de doorbloeding te verbeteren. Een seniorenconsult bestaat uit adviezen om je huisdier zo lang mogelijk vrij van klachten te houden en zo een optimale gezondheid te kunnen aanbieden. Tijdens het seniorenconsult:

- zoeken we de voeding die het beste bij je senior past
- bepalen we of er supplementen en/of kruiden nodig zijn
- komen het ontvlooien, de ontworming  en vaccinatie aan de orde
- kijken we of de leefomgeving is afgestemd op de behoefte van je senior
- leer ik je massagetechnieken voor een betere doorbloeding
- gratis nazorg over een aantal weken

Na een aantal weken hebben we telefonisch contact om te kijken hoe het nu met je hond gaat. Ook jij wilt toch dat je hond zo lang mogelijk gezond en pijnvrij blijft? Bel of mail mij voor een afspraak!


....omdat je dier het waard is!!


  
Passie voor Dieren 
Balance & Care for Animals 

Waar het welzijn van uw dier voorop staat!
Burdineweg 7, 9078PW Oudebildtzijl, Friesland, 06-105 65 852