Zoeken
EEN DIERVRIENDELIJKE VACHTVERZORGING!

VACHTBESPAREND TRIMMEN
SHAMPOOS 100% NATUURLIJK & DIERPROEFVRIJ!!

U kiest toch ook voor een zo natuurlijk en veilig mogelijke vachtverzorging? In de salon wordt uitsluitend met natuurlijke producten gewerkt, de kans op huidirritaties is daardoor minimaal. Op een diervriendelijke en vachtbesparende wijze, dat wil zeggen oude haren worden verwijderd en gezonde haren krijgen een juiste verzorging.  De was- en blaasmethode geeft goede resultaten bij castratievachten en overmatige verharing. 

Uw hond gaat i
n bad met een op de vacht afgestemde shampoo. De vacht wordt een lange tijd geweekt, waardoor de oude, losse haren zich volzuigen met water. Met een waterblazer zijn deze haren gemakkelijk uit de vacht te verwijderen. Borstels worden niet gebruikt, zodat de vacht niet beschadigd wordt. Mocht uw hond in het voor- en najaar overmatig verharen, kies dan voor deze vachtbesparende behandeling. Hiervoor zijn twee behandelingen nodig, bij extreem haarverlies kunnen meer behandelingen nodig zijn. Neem hiervoor contact op, ik adviseer u graag.

Voorkom het uittrekken van levende haren
Wanneer u op het verkeerde moment de natuurlijke cyclus (het bioritme) van de vacht verstoort, blijft uw hond alsmaar verharen en wordt er extra klitvorming veroorzaakt. Een vacht kent een periode van rust en activiteit, van groeien en afsterven. Er zijn verschillende vachttypes die ieder hun eigen cyclus hebben. Onder welk vachttype valt uw hond? Kijk bij vachttypes of neem contact op voor een advies, zodat ook u voor de juiste vachtverzorging kiest.

Graag tot ziens! bij Trimsalon'Passie voor dieren'  

Passie voor Dieren. Waar het welzijn van uw dier voorop staat!
Burdineweg 7, 9078PW Oudebildtzijl, Friesland, 06-105 65 852