`
Zoeken
DIERVRIENDELIJKE VACHTVERZORGING

Vachtbesparend trimmen
Shampoos 100% natuurlijk & dierproefvrij!!


U kiest toch ook voor een zo natuurlijk en veilig mogelijke vachtverzorging? In de salon wordt uitsluitend met natuurlijke producten gewerkt, de kans op huidirritaties is daardoor minimaal. Op een diervriendelijke en vachtbesparende wijze. Oude  haren worden verwijderd en gezonde haren krijgen een juiste verzorging.  De was- en blaasmethode is vooral geschikt voor honden met een dubbele vacht. Het geeft goede resultaten bij castratievachten en overmatige verharing.  

Hoe werkt het? Uw hond gaat direct i
n bad met een op de vacht afgestemde shampoo. De vacht wordt een lange tijd geweekt waardoor de oude, losse haren zich volzuigen met water. Met een waterblazer worden deze haren gemakkelijk uit de vacht geblazen. Verhaart uw hond in het voor- en najaar overmatig, kies dan voor deze vachtbesparende behandeling. Hiervoor zijn twee behandelingen nodig, bij extreem haarverlies kunnen meer behandelingen nodig zijn.

Voorkom het uittrekken van levende haren!
Wanneer u op het verkeerde moment de natuurlijke cyclus (het bioritme) van de vacht verstoort, blijft uw hond alsmaar verharen en wordt er extra klitvorming veroorzaakt. Een vacht kent een periode van rust en activiteit, van groeien en afsterven. Er zijn verschillende vachttypes die ieder hun eigen cyclus hebben. Onder welk vachttype valt uw hond? Kijk bij vachttypes of neem contact op voor een advies, zodat ook u voor de juiste vachtverzorging kiest.

  
Passie voor Dieren
Balance & Care for Animals

Waar het welzijn van uw dier voorop staat!
Burdineweg 7, 9078PW Oudebildtzijl, Friesland, 06-105 65 852