Zoeken
              
              
VOOR EEN DIERVRIENDELIJKE VACHTVERZORGING!
vachtbesparend trimmen 
Natuurlijke shampoos en dierproefvrij

   
Wellness voor honden & konijnen
 + Showklaar

Bezoek alleen op afspraak
 09.00-18.00 uur
 Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak:  
 T: 06-105 658 52 M: petra@passievoordieren.nl  / W: whatsApp


Welkom bij Passie voor Dieren! Bij ons kun je terecht voor professionele vachtverzorging van honden en konijnen.  Vachtverzorging- en herstel met een weldadige hondenmassage is inbegrepen. Er worden alleen trimtechnieken toegepast die passen bij de vachtsoort èn in het belang zijn van jouw dier. Ga je binnenkort naar de hondenshow? Petra kan ervoor zorgen dat je hond er extra mooi uit komt te zien. Door de kennis van fokkers en van haarzelf in de salon, heeft ze genoeg ervaring opgedaan in het showklaar maken van honden. Petra werkt alleen, zodat je dier de volle aandacht en in alle rust een trimbehandeling krijgt.

Aromatherapie
In de salon wordt gebruik gemaakt van geurenverspreiding door middel van biologische essentiële oliën. Bedoeld om drukke, angstige of onzekere honden rustiger te laten zijn tijdens de vachtverzorging. Lavendel werkt rustgevend, Geranium helpt tegen angst en Ceder vergroot het zelfvertrouwen. Dit zijn slechts enkele voorbeelden. Tijdens de wasbeurt wordt er massage toegepast om uw hond te helpen ontspannen.

Arrangementen
Maak je hond blij met één van onze arrangementen. Een passie, puppy of mini-arrangement, maar ook een ontspannen wasbeurt is mogelijk. Hiermee maak je de verzorging compleet en heb je weer een vrolijke viervoeter.

Vachtverzorging- en herstellend
Vachtverzorging voor onderhoud of om je hond of konijn sneller door de rui heen te helpen. Vachtherstel voor verbetering van de verharingscyclussen, maar ook om de vacht weer in zijn originele staat terug te krijgen. Een vacht met een intense kleur, glanzend en glimmend!! Vachtherstel kan helpen bij klitvorming, jeuk, overmatig verharen, huidproblemen en irritaties.

Vachttypes
 Bij vachttypes kun je zelf je hond opzoeken en zien wat voor behandeling nodig is.

Natuurlijke- en dierproefvrije verzorgingsproducten
Passie voor Dieren werkt alleen met natuurlijke- en dierproefvrije verzorgingsproducten. Een deel van de opbrengst wordt gedoneerd aan 'Brooke Hospitals' zodat de werkpaarden en ezels het beter krijgen. Het andere goede doel is 'Stichting Konijnen Belangen' die zich inzet voor het welzijn van konijnen. Ook een aantal leveranciers waarmee ik werk steunen met een deel van hun opbrengst goede dierendoelen.

 Bij afzegging van een afspraak of het annuleren zonder geldige reden die minder dan 24 uur plaats vindt ben ik genoodzaakt om 100% van de behandeling te rekenen. Doen zich bijzondere omstandigheden voor dan kan ik hier van afwijken. Zie ook de Algemene leveringsvoorwaarden A.V.V.T.  Lees gerust verder op mijn site, of kom een kijkje nemen in mijn salon voor het maken van een afspraak. Je bent van harte welkom!

Natuurlijke shampoo's
 
Veilig voor uw dier en beter voor het milieu

 ..omdat je dier het waard is!

Petra, begeleiding van dier én mens
Tel: 06-105 65 852

Passie voor Dieren
Balance & Care for Animals

Waar het welzijn van uw dier voorop staat!

Westoverledingen +31 (0)6-105 65 852