Zoeken
              
              
VOOR EEN DIERVRIENDELIJKE VACHTVERZORGING!!
vachtbesparend trimmen 
Natuurlijke shampoos en dierproefvrij

   
Wellness voor honden & konijnen
 + Showklaar

Bezoek alleen op afspraak
Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak:  
 T: 06-105 658 52 M: petra@passievoordieren.nl  / W: whatsApp

Welkom bij Passie voor Dieren! Bij ons kun je terecht voor professionele vachtverzorging van honden en konijnen.  Vachtverzorging- en herstel met een weldadige hondenmassage is inbegrepen. Er worden alleen trimtechnieken toegepast die passen bij de vachtsoort èn in het belang zijn van je dier. Ga je binnenkort naar de hondenshow? Petra kan ervoor zorgen dat je hond er extra mooi uit komt te zien. Door de kennis van fokkers en van haarzelf in de salon, heeft ze genoeg ervaring opgedaan in het showklaar maken van honden. Petra werkt alleen, zodat je dier de volle aandacht en in alle rust een trimbehandeling krijgt.

Aromatherapie
In de salon wordt gebruik gemaakt van geurenverspreiding door middel van biologische essentiële oliën. Bedoeld om drukke, angstige of onzekere honden rustiger te laten zijn tijdens de vachtverzorging. Lavendel werkt rustgevend, Geranium helpt tegen angst en Ceder vergroot het zelfvertrouwen. Dit zijn slechts enkele voorbeelden. Tijdens de wasbeurt wordt massage toegepast om je hond te helpen ontspannen.

Puppy arrangement
Met een 3-stappenplan kun je je pup spelenderwijs gewend laten raken aan het trimmen en de geluiden in de salon.  Je puppy is welkom vanaf 8 weken.

Vachtverzorging- en herstel
Vachtverzorging voor onderhoud of om je hond sneller door de rui heen te helpen. Vachtherstel voor verbetering van de verharingscyclussen, maar ook om de vacht weer in zijn originele staat terug te krijgen. Een vacht met een intense kleur, glanzend en glimmend!! Vachtherstel kan helpen bij klitvorming, jeuk, overmatig verharen, huidproblemen en irritaties.

Natuurlijke- en dierproefvrije verzorgingsproducten
Passie voor Dieren werkt alleen met natuurlijke- en dierproefvrije verzorgingsproducten. Veilig voor je dier en beter voor het mileu. Een deel van de opbrengst wordt gedoneerd aan 'Brooke Hospitals' zodat de werkpaarden en ezels het beter krijgen. Het andere goede doel is 'Stichting Konijnen Belangen' die zich inzet voor het welzijn van konijnen. Ook een aantal leveranciers waarmee ik werk steunen met een deel van hun opbrengst goede dierendoelen.

 

..omdat je dier het waard is!

Petra, begeleiding van dier én mens
Tel: 06-105 65 852

Passie voor Dieren
Balance & Care for Animals

Waar het welzijn van uw dier voorop staat!

Westoverledingen +31 (0)6-105 65 852