Zoeken
              
              
VOOR EEN DIERVRIENDELIJKE VACHTVERZORGING!
vachtbesparend trimmen 
shampoos 100% natuurlijk en dierproefvrij

   
Wellness voor honden & konijnen
 + Showklaar

Bezoek alleen op afspraak
 09.00-18.00 uur
 Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak:  
 T: 06-105 658 52 M: petra@passievoordieren.nl  / W: whatsApp

Welkom bij Passie voor Dieren! Bij ons kunt u terecht voor professionele vachtverzorging van honden en konijnen.  Vachtverzorging- en herstel, met een weldadige hondenmassage is inbegrepen. Er worden alleen trimtechnieken toegepast die passen bij de vachtsoort èn in het belang zijn van uw dier. Gaat u binnenkort naar de hondenshow? Petra kan ervoor zorgen dat uw hond er extra mooi uit komt te zien. Door de kennis van fokkers en van haarzelf in de salon, heeft ze genoeg ervaring opgedaan in het showklaar maken van honden. Zij werkt alleen en op afspraak, zodat uw dier alle aandacht en in rust een trimbehandeling krijgt.

Aromatherapie
In de salon wordt gebruik gemaakt van geurenverspreiding door middel van biologische essentiële oliën. Bedoeld om drukke, angstige of onzekere honden rustiger te laten zijn tijdens de vachtverzorging. Lavendel werkt rustgevend, Geranium helpt tegen angst en Ceder vergroot het zelfvertrouwen. Dit zijn slechts enkele voorbeelden. Tijdens de wasbeurt wordt er massage toegepast om uw hond te helpen ontspannen.

Arrangementen
Maak uw hond blij met één van onze arrangementen. Een passie, puppy of mini-arrangement maar ook massage of een ontspannen wasbeurt is mogelijk. Hiermee wordt de verzorging compleet en u heeft weer een frisse, ontspannen viervoeter thuis.

Vachttypes
 Bij vachttypes kunt u zelf uw hond opzoeken en zien wat voor behandeling nodig is.

100% Natuurlijke- en dierproefvrije verzorgingsproducten
Passie voor Dieren werkt met produkten die volledig gemaakt zijn van natuurlijke en biologisch afbreekbare ingrediënten. Ze bevatten geen fosfaten, enzymen en synthetische bestanddelen. Een deel van de opbrengst gaat naar goede dierendoelen: Brooke Hospitals, Stichting Konijnen Belangen, Dierproefvrij, Vogel- en Dierenbescherming. Ook een aantal leveranciers waarmee ik werk steunen met een deel van hun opbrengst goede dierendoelen.

 Ik attendeer u erop, dat als u minder dan 24 uur voor de afspraak afbelt, ik genoodzaakt ben om 100% van de behandeling te rekenen. Doen zich bijzondere omstandigheden voor, dan kan ik hier van afwijken. Zie ook de Algemene leveringsvoorwaarden A.V.V.T.  Kijk gerust verder op mijn site, of kom een kijkje nemen in mijn salon voor het maken van een afspraak. U bent van harte welkom!

 

Veilig voor uw dier en beter voor het milieu!


Praktijk Passie voor Dieren
Balance & Care for Animals 

Waar het welzijn van uw dier voorop staat!

Burdineweg 7, 9078PW Oudebildtzijl, Friesland, 06-105 65 852