Zoeken

Voordat je je dier naar de trimsalon brengt..


HUISREGELS
1. Vergeet niet bij je eerste bezoek het dierenpaspoort mee te nemen 
2. Laat de hond van te voren goed uit! Heel vervelend als hij zolang zijn behoefte moet ophouden en voor mij niet fijn als de behoefte op tafel gedeponeerd wordt.
3. Soms is het beter om niet bij de behandeling aanwezig te zijn. Wil je dat toch, dan kan de trimbeurt hierdoor meer tijd in beslag nemen. De hond wordt door je aanwezigheid afgeleid en zoekt bij angst of onzekerheid jouw steun. Probeer dit te negeren, zodat je niet je hond zijn gevoelens en het gedrag van je hond versterkt.
4. Breng je hond zo droog mogelijk, een natte vacht is onhandelbaar. Vooraf wassen is niet nodig.
5. Vlooivrij, ter voorkoming van besmetting van de salon en andere honden. Heeft je hond toch vlooien, dan krijgt je hond een vlooienbehandeling en wordt na afloop de salon vlo-vrij gemaakt. Afhankelijk van de hoeveelheid vlooien wordt een extra tarief berekend. 
6. Als u niet op de afgesproken tijd komt dient u 48 uur van te voren de afspraak af te zeggen, zodat er geen kosten in rekening hoeven worden gebracht.
7. Heeft je huisdier een besmettelijke aandoening (kennelhoest, ringworm, vachtmijt..) dan wil ik dat graag van te voren weten! 
8. Heeft je huisdier medische afwijkingen of medische klachten, vermeld dit bij het maken van een afspraak. Misschien zijn er bepaalde beperkingen, bijvoorbeeld je hond is op leeftijd. Hier kan ik dan rekening mee houden en een extra pauze inlassen. 
9. Is  je hond loops, probeer de trimbeurt dan ervoor of erna te plannen. Dit voorkomt conflicten met andere honden (reuen), zij ruiken dit en kunnen erg onrustig worden. Daarnaast is het zo dat niet alle vachten te behandelen zijn tijdens de loopsheid.
10. Wanneer je hond agressie toont, vooraf graag melden.

Petra, begeleiding van dier én mens!
Tel: 06-105 65 852

Passie voor Dieren
Balance & Care for Animals

Waar het welzijn van uw dier voorop staat!
Westoverledingen +31 (0)6-105 65 852