Zoeken

PAARDENTAAL
Wil jij ook een verdieping in de relatie met je paard? Ik geef je inzicht in de belevingswereld van je dier om te kunnen afstemmen op zijn of haar gevoelens. Geef ze vooral de ruimte om zichzelf te zijn waardoor een mooie mens-paard relatie ontstaat. Slechts vier elementen die ervoor zorgen dat een paard vitaal en in balans is. Welke dat zijn leer ik je tijdens de training.

Samen werken we aan een omgang vanuit vertrouwen en respect in plaats van dat wij onze wil opleggen. Hierdoor ontstaat ontspanning, rust en veiligheid. Een paard dat vitaal en in balans is. Door te voorzien in de natuurlijke behoeftes van je paard des te fijner hij zich voelt. Stap over van commando's naar begeleiding. Durf de controle los te laten en geniet van het wezen paard. Je wordt er dubbel en dwars voor beloond!!

- een paard die voor je door het vuur gaat
-een paard die straalt en zichtbaar gelukkig is
- een paard die op hoge leeftijd gezond en vitaal blijft
- een hechte band plus een paard dat heel graag met je samenwerkt

Een stabiele basis begint bij het invullen van de behoeftes van het paard. Hierdoor voelt het zich veilig en ontwikkel je samen een hechte band. Wanneer het paard jou als een natuurlijke bege(leider) ziet, wordt acceptatie vrij gemakkelijk. Denk aan trailerladen, gewenning aan een zadel of een buitenrit. Wil jij ook onbezorgd kunnen genieten van je paard? Neem dan contact met mij op. Je wordt je bewust van je houding ten opzichte van jouw dier.

Petra, begeleiding van dier én mens
Tel: 06-105 65 852
   
Passie voor Dieren
Balance & Care for Animals 

Waar het welzijn van uw dier voorop staat!
Westoverledingen +31 (0)6-105 65 852