Zoeken
DIERTHERAPIE
Energetische therapie voor paarden, honden en huisdieren

WAAROM HET LICHAAM IN BALANS MOET ZIJN
Het lichaam heeft het vermogen om zichzelf te herstellen als het de kans krijgt. Dit natuurlijk proces kan verstoord geraakt zijn door ziekte, stress, verkeerde voeding maar ook door een operatie of ongeluk. Wanneer het lichaam een verstoorde energiebalans heeft, kunnen er allerlei blokkades ontstaan. Bewegingsproblemen ontstaan bijvoorbeeld door pijn, angst of spanningen wat weer tot gedragsproblemen kan leiden. Dit zorgt ervoor dat een dier niet lekker in zijn vel zit en uiteindelijk ziek wordt. Deze therapie is er op gericht om verstoringen op te sporen en het ritme van de beweging te herstellen. Ik voel waar de blokkades zitten en waar de doorstroming stagneert. Met behulp van lichte aanrakingen in combinatie met verschillende technieken, ontstaat er rust en diepe ontspanning. Dit zorgt ervoor dat de doorstroming op gang komt, het zelfgenezend vermogen wordt gestimuleerd.

Energetische therapie is een krachtige ondersteuningsvorm om de oorzaak van klachten te achterhalen en kan preventief worden ingezet om te zorgen dat een dier in balans blijft. De werking van het zenuw- en hormoonstelsel, het immuunsysteem en de functies van het lichaam krijgen hierdoor een flinke stimulans.

Na een behandeling dient het lichaam zijn balans te hervinden. De afvalstoffen die tijdens een behandeling vrij komen verlaten het lichaam. Hierdoor kan het voorkomen dat het dier wat moe of stijf is. Het is belangrijk dat je dier twee dagen rust krijgt. Kortom niet rijden of langdurige inspanning laten verrichten.

 
Door mijn opleidingen heb ik verschillende disciplines geleerd en daarmee een eigen therapie ontwikkeld. Een aanrakingstechniek die blokkades in de energiebanen opheft, waardoor de energie in het lichaam weer begint te stromen. Het natuurlijk evenwicht herstelt, waardoor het dier fysiek en mentaal lekkerder in zijn vel zit.

De meeste behandelingen zijn op afstand maar indien gewenst kom ik op locatie

Energetische therapie kan een goede ondersteuning zijn maar vervangt geen dierenarts. Bij acute problemen dien je direct contact op te nemen met een dierenarts!

Petra, begeleiding van dier én mens
Tel: 06-105 65 852
  
Passie voor Dieren 
Balance & Care for Animals 

Waar het welzijn van uw dier voorop staat!
Westoverledingen +31 (0)6-105 65 852