Zoeken
PRIJSLIJST DIERTHERAPIE

BCA Therapie
telefonisch consult € 27,50
paarden € 65,- / honden € 55,-
overige (huis)dieren vanaf € 35,-
Behandeling op afstand € 45,- / 3 sessies € 115,-

Voor een behandeling op afstand heb ik een recente foto van uw dier nodig. Een foto waar het dier alleen op staat en waarbij de ogen goed zichtbaar zijn. Via de mail ontvangt u een vragenformulier omtrent de gevens van uw dier.

Oliën, kruiden, voedingssupplementen en bachbloesems
Bloesemremedies 30 ml € 11,95 / 50 ml € 13,95 / 100 ml = € 16,95

Reiskosten
De 1e 5 km is gratis, daarboven bereken ik € 0,50 per km. Eventueel parkeerkosten worden doorberekend.

 Frequentie & onderhoud
Na afloop en tussentijds hebben we contact over de vorderingen. Hoe vaak een behandeling nodig is hangt af van de klacht, de oorzaak en de gesteldheid van het dier. Het kan varieren van 1 week tot 2 maanden. Deze tijd heeft het lichaam nodig om het probleem op te lossen en tot een nieuw evenwicht te komen. In het begin kan er zelfs een verergering optreden. Het lichaam lost dit zelf weer op, meestal binnen 3 dagen tot een week. Soms komt het voor dat er weinig of geen waarneembare reacties zijn, dit betekent niet dat er niets gebeurt. Voor preventief onderhoud volstaat 1 behandeling in de 3 maanden.

Verzekeraar vergoeding therapieën
De meeste zorgverzekeraars vergoeden naast reguliere- ook complementaire behandelingen. Polisvoorwaarden worden regelmatig gewijzigd, neem daarom vooraf contact op met uw verzekeraar.


Passie voor Dieren 
Balance & Care for Animals

Waar het welzijn van uw dier voorop staat!
Burdineweg 7, 9078PW Oudebildtzijl, Friesland, 06-105 65 852