Zoeken
GEDRAGSTHERAPIE
Valt je hond soms uit naar de postbode of laat hij jouw uit in plaats van andersom? Hoe eerder je een gedragsprobleem herkent, des te sneller kan dit worden verholpen met gedragstherapie. 
Voorbeelden van ongewenst gedrag:

Hyperactief
Trekken aan de riem
Veelvuldig blaffen / Te waaks zijn
Niet willen luisteren
Uitvallen naar honden, fietsers en voetgangers
Onzindelijkheid
Niet alleen thuis kunnen zijn
Opspringen of opdringerig gedrag bij bezoek
Angst
  Voedselnijd.....     
 
Een hondenleven lang gratis advies!
Je krijgt inzicht in het gedrag van je hond
Je leert probleemgedrag herkennen en voorkomen
Consult aan huis, incl twee vervolgafspraken
Vragenformulier + stappenplan op maat
Levenslange nazorg, telefonisch of per mail

Ik kom bij je thuis, waarbij ik de hond in zijn vertrouwde omgeving zal observeren. Belangrijk omdat je hond dan reageert zoals hij dit gewend is om te doen. Er wordt niet alleen gekeken naar de leefomgeving van jouw hond maar ook naar jullie dagelijkse routine. Wanneer de vragenlijst is ingevuld, heb je tijdens het intakegesprek alle gelegenheid om vragen te stellen. Het intakegesprek duurt minimaal 1 tot 2 uur. Hierna bespreken we een doelgerichte therapie om het gedrag van je hond te verbeteren. Na afloop krijg je de aanwijzingen op papier zodat je zelfstandig met je hond aan de slag kunt. Belangrijk is dat alle gezinsleden (de roedel) aanwezig zijn.

Ik
leer je de vier elementen van de B.L.A.F. training in praktijk te brengen. Je leert hierbij hoe je de juiste signalen moet afgeven, zodat je op hetzelfde niveau met je hond communiceert. Na twee weken hebben we telefonisch of via de mail contact waarbij we de voortgang bespreken. Na afloop geldt voor jou en je hond een hondenleven lang gratis advies per email of per telefoon.

 

Petra, begeleiding van dier én mens
Tel: 06-105 65 852

Passie voor Dieren
Balance & Care for Animals

Waar het welzijn van uw dier voorop staat!
+31 (0)6-105 65 852