Zoeken
LEREN VOLGENS DE NIEUWSTE INZICHTEN

Verkrijg inzicht in de behoeftes van uw hond en leer zijn talenten zo optimaal mogelijk te benutten. Hierbij wordt geen gebruik gemaakt van klassieke conditionering om controle over het dier te krijgen. Ook het beloningssysteem is anders dan dat u gewend bent. De achterliggende gedachte is dat de band die tussen u en uw hond ontstaat, primair gericht is op begrip, vertrouwen en samen plezier maken. Vergelijk dit maar eens met de vriendschap tussen u en uw goede of beste vriend(in). Vriendschap ontstaat doordat u elkaar graag mag. Interesses zijn vaak hetzelfde en jullie steunen elkaar. Die relatie werkt vast niet door het uitdelen van bevelen en alles maar opvolgen wat de ander eist. Ook het geven van snoepjes draagt daar niet aan bij, jullie mogen elkaar of niet. Zo kan dit ook met honden. Hondenschool deBlafCoach hanteert daarom vier elementen:
Balans
Lichaamstaal
A
andacht  
F
itness 
Balans staat voor evenwicht. U leert rust en balans in het leven van uw hond te brengen, stress te herkennen en te verlagen.  Lichaamstaal voor communicatie en herkenning van de hondentaal. Aandacht voor de opvoeding en talenten van uw hond. Fitness voor conditie en voor invulling van de behoeftes. Vier elementen, die er voor zorgen dat uw hond vitaal en in balans is.

Een stabiele basis begint bij het invullen van de behoeftes van uw hond. Hierdoor voelt uw hond zich veilig en ontwikkelt u samen een hechte band. Bij Hondenschool de BlafCoach leert u hoe honden onderling communiceren en hoe u de vier elementen kunt toepassen. Verbeter uw relatie met de hond door wederzijds respect en samenwerking. Petra deBlafCoach helpt u daarbij. Wilt u ook een fantastische hond die goed in zijn vel zit en waarmee u een sterke band ontwikkelt? Neem dan contact met mij op.


Passie voor Dieren
Balance & Care for Animals

Waar het welzijn van uw dier voorop staat!
Burdineweg 7, 9078PW Oudebildtzijl, Friesland, 06-105 65 852